Walk-in KennelWalk-in kennel er en tilpasselig indendørs pet boliger system, der kan let kombineres med døre, sideplader og valgfri tilbehør herunder fodring skåle, resten senge, topristen, stik, varer opbevaring spand, dræning grøften dækning og osv. Hver walk-in kennel design behov kundens deltagelse.


Designe en walk-in kennel ifølge layoutet af din bolig sted. Det første skridt er at vælge en hjørne, du kan bruge sit vægge som side ansigter af kennel.

Det andet skridt er at designe dimensionen af kennel og tælle størrelser af sidepaneler, døre, fodring døre og osv. Det tredje skridt er at vælge materialer, mønstre og de valgfri tilbehør. Nu har du nogle komplekse og detaljerede arbejde at gøre. Der er forskellige materiale valg. For eksempel, for hoveddøren kan du vælge rustfrit stål, høj tæthed HDPE, hærdet glas, pulverlakeret stål og andre materialer. Mønsteret er tilpasselig. For eksempel kan du vælge du foran døren mellem guillotine døren og swivel dør. Tilbehør er også rigelige. Fodring skåle, kan resten senge, opbevaring spande, navn kortholdere, dørlåse og andet tilbehør alle tilpasses


Installation af walk-in kennel er blot en procedure for at installere skruer ifølge design. Det er også nemt at afinstallere kennelen ved at fjerne skruerne.