Tørretumbler køb detaljer

Den passende magt
Tørretumblere er brugen af elektriske varme for at gøre instant fordampning af fugt i tøj vask og rens af husholdningsapparater og magt store elektriske apparater. Vælg den passende mængde efter familiens størrelse og vaske tøj størrelse. Tørretumbler kapacitet er for stor, spilde tørretumbler elektricitetskapacitet er for lille, og tidskrævende. Tørretumbler kapacitet spænder fra 2 pounds til 8 pounds, magt fra 500 watt til 1000 watt. Familie af 5 kg af egnet magt kan ikke overvurderes.
Tromle materiale
Køb tørretumbler, tromle materiale bør blive bemærket. Rustfrit stål tromle, attraktive og holdbare, vil ikke rust, ingen skade på tøj; galvaniseret stål eller andre materialer på tromme, mens prisen er lav, men en lang rust, forkortet levetid, fordi tørretumblere bruger årstidens, så rustfrit stål tromle er det bedste valg.
Driftsform
Der er knopper elektriske tidsstyring og automatisk computeren kontrol tørretumblere. Knop type elektrisk timer kontrol tørretumbler er flere problemer, tørring indstilling hvis alt for lange, spilde energi og skader foring stof; Hvis den indstillede tid er for kort, ikke tørretumblere og computer styret automatisk tørretumbler bruger en computer-styrede, lukket ned automatisk efter tørring, det er meget bekvemt, men prisen er lidt dyrere end de tidligere, det afhænger af enkelt.
Observation på udseende
Uanset hvilken type af tørretumbler, bør være særlige opmærksomme på seglet. Holdbarheden af dørkontakt og kvaliteten af gummi tætningsring, større forhold med dørene lukket, lufttæt ydeevne for at reducere tørretiden; Køb bør være opmærksomme på om døren lukker tæt forsegling ring er flad, for blødt eller for hårdt, der er ingen knæk spor eller klæbrig, varmebestandighed, som sådan. Kroppen overfladefinish, hver funktionstast følsomme niveau, forbindelser er væsentlig hensyntagen til de forskellige dele.