Overvejelser i forbindelse med tørretumblere

1) efter en samlede strømforbrug af vaskemaskiner og tørretumblere, bruge en speciel socket, bedre ikke tilslutte flere socket. Når magten er afskåret, være omhyggelig med at holde i stikket og afmonterer, ikke forsøger at trække ledningen for at undgå at beskadige stik og ledninger tilsluttende dele.
2) for at undgå brand, et absolut forbud mod tørring med en tør rensevæske, flygtig olie og kemiske opløsningsmidler som tyndere tøj.
3) tøj efter de fuldt ud og derefter ind i tørretumbleren, dette sparer tid, og. Tillad ikke vand ind i tørretumbleren, ikke at sprøjte med vand, ellers nemt føre til elektrisk stød og være til skade for tørretumbleren 4) for at beskytte aging plastisk deformation, ikke brand tæt på tørretumbleren, og brug ikke stearinlys, myg spoler på varme i tørretumbleren.
5) tøjtørrere skal før resterne taget til nettet i lommen, i tilfælde af kampe, kortudstedere, mønter og andre objekter ind og ridse tromlen eller endda forårsage brand.
6) indløb på bagsiden tørretumbler med roterende knive og artikler må ikke være hånd nåede ind i havnens suge. For at undgå fare, som vist i figur 8,112.
7) Brug en tørretumbler til at installere filtre og rettidig klar filter på håret. Mangler eller uden filtre vil forårsage tørretumbler indre ansamling af støv, vanskeligt at rengøre og kan forårsage din tørretumbler til at arbejde.
8) trøjer, uldne tøj, håndklæder, såsom fuzzing, svind af. Ikke egnet til 163 i en tørretumbler. Tryk på Indsæt, eller stivede tøj absolut forbudt at tørre eller indsætte kan tilstoppe filteret og forårsage svigt.