BTS-150/151 Square/Round mikro boble hund Spa baljer

Chat nu
Produktdetaljer

BTS-150/151 Square/Round mikro boble hund Spa baljer

Denne professionelle spabad tilbyder unprecidented luksus og terapeutiske erfaringer til pet grooming industri.

Snart at være patenterede teknologi genererer milliarder af minimal bobler mellem 20-40μm, straks ændre rent vand i en cremet mælkeagtig hvide væske, der lindrer og kærtegner hud og pels.

De lille bobler bære negative ioner, der tillægger snavs partikler, løfte dem til overfladen af hundens hud og ud af deres frakker. Når snavs er mættet med mikro bobler, vil partikler blive løftet op til vandoverfladen. Den bedste del er du behøver ikke nogen shampoo til at rense den pet underuld, boblerne gøre alt arbejdet.

Når rensning og konditionering løsninger gennemføres, effekten er endnu mere udtalt, hvilket resulterer i bedre fugtgivende, rengøring og gulvafslibning.

Dette er også den første mikro boble spabad, der har høj tæthed ozon i boblerne. Når luften absorberes i vand, ozon niveau er i stand til nå 14% -15% mætning; Dette aids i behandling af mange hudproblemer problemer og irritationer. Du kan også slutte denne maskine til en ilt tank at få 100% ren ozon infunderes i vandet. Terapeutiske virkninger resultatet er fantastisk hud og flot og følelse frakke. Der har været mange tilfælde, hvor virkningerne på alvorlige hudsygdomme, udslæt og irriteret betingelser har været dramatisk og positivt ændret og forbedret.

To Nedtælling timere, der for SPA-behandling og den anden for ozon funktion.

Ozon kan også være tændt og slukket automatisk, for at opretholde dagligt sterilisation betingelser.

Denne spabad er ikke bare terapi behandling for pet, det er også en indtægtsskabende maskine. Behandlinger skal faktureres på samme måde til de priser for grooming; svarende til, hvad du ville betale på en SPA. Se penge flyder i, når dine kunder lærer af denne enestående og vidunderlige SPA.

En petite rund model (BTS-151) er tilgængelige for mindre kæledyr; fås i rød og hvid base farver.

Definition af "Micro boblen". er den boble, som er fra 20 ~ 40μm. Bobler, der overstiger denne størrelsesområde kan ikke betegnes som sande "mikro bobler"...

Vi fremstiller vores "Micro Bubble SPA". badekar i sin egentlige betydning. Vi har tilføjet den unikke funktion "Ozon Micro boble". at andre lignende produkter.

Observere, at gennemsigtige vand/væske vil straks tilbage til den mælkehvide hvide farve 30 sekunder efter SPA er tændt. Det er derfor, vi også henvise til det som "Mælk SPA"...

Der er ingen mælk, mælkepulver eventuelle andre tilsætningsstoffer. Den hvide farve er udelukkende lavet af og på grund af milliarder af mikro bobler.

Se nærmere på et vandfald. Du ser hvid vand i stedet for klart rindende vand. Vores spabad opererer via den samme teori, agminated mikro bobler gøre flydende synes næsten uigennemsigtig, når mættet med mikro bobler.

Når nedsænket i SPA dyr slappe af; deres vejrtrækning er forbedret på grund af de beroligende virkninger og øget negative ion release (på grund af den høje koncentration af anioner i luft og vand). Deres hjerte rum bremser og de nyde grundigt oplevelsen. Vores SPA baljer dramatisk øger anion slippe gennem højfrekvente crash af mikro bobler.

Det er velkendt, at anioner (negative ioner) er almindeligt kapret i feltet hår pleje. Teorien er anioner kan holde hår, blød og fugtet. De mikro bobler, som har negative afgifter forener vandmolekyler, gøre hår absorbere mere vand, og dybt nærer håret.

Hvis vi sætte vaskemiddel eller hårbalsam i så SPA væske, de vil kombinere med mikro bobler, som har negative afgifter og klamrer sig til håret roden, hvilket forbedrer beskadiget hår og forbedre samlede føle og kvalitet.

Mikro bobler massage huden og pelsen. De kan også levere medicin og balsam til de ønskede områder har behov for behandling.

Effekten vil være umiddelbar efter en eller to behandlinger og kumulativt bedre efter regelmæssig igangværende behandlinger.

Omfattende tests har været gennemført for at sikre, at vores mikro bobler er effektiv.

For allergi, hudsygdomme og mere alvorlige hudsygdomme og udslæt, kan tilføje ren ilt og dyrlæge anbefalede og ordineret sera og medicin forøge SPA-behandlinger.

Dykke din hånd ind i SPAEN i et minut, vil du indse straks fordelene ved denne vidunderlige tub vil give for dit kæledyr.

Der har været dokumenterede resultater af de positive dramatiske effekter SPA-behandling har på menneskers hud så godt. Derfor vil jeres pets helt sikkert drage fordel af behandlingen.

VAREN

N.W.

G.U.

Dimension

Volumen

(kg)

(kg)

W × D × H (cm) stå W × D × H (tommer)

Package(cm)

(cbm)

BTS-150

93

136

160 × 65 × 100 H 62x25x39H

168 × 72 × 125 HANSEN

1.63

BTS-151

49

82

ø66 × 100H ø25x39H

75 × 72 × 125 HANSEN

0,73


Undersøgelse