Anti-statisk Teflon belægning Grooming kam

Anti-statisk Teflon belægning Grooming kam
Chat nu
Produktdetaljer

PRISME kam
Prisme række er professionel groomers longtime favorit. Udvalgt og anbefalet af instruktører og master groomers. De er fremragende efterbehandling kamme med unikke rainbow titanium plating, der er korrosionsfaste.
Hærdede tænder er boret ind i solidt metal rygsøjlen. Skridsikre rygsøjlen er kontureret for et bedre greb og brugervenlighed. De afrundede tænder er jævn og glat, blid at røre.
HIKATO
HIKATO linjen tilbyder et bredt spektrum af sakse. Ideelle valg for travle grooming saloner. Hver shear er lavet af top performance håndlavede japanske stål og sikre lang sigt holdbarhed og ydeevne.
PRISME
På lige fod med andre toppen af den linje sakse, The Rainbow og dybe rum sort farvet prisme-serie giver overlegen ydelse. Det er lavet af titanium belagt høj kvalitet japansk 440C rustfri stål. Det tilbyder en fantastisk værdi og stil. Den populære valg for mester groomers verden.
SVANE
Swan series er shear for fashionable groomers, der kræver ydeevne og værdi. Hver shear er lavet af rustfrit stål og malet i 5 smukke farver; Barbie Pink, lavendel, himmelblå, solsikke gul og rum sort.
FLØJL
Crème de la crème af sakse. Fløjl-serien er en af de højeste kvalitet linjer på markedet. Master groomers vælge disse sakse over andre betydeligt højere priser. Denne serie er lavet af høj kvalitet japansk 440C rustfri med håndpoleret finish. Forarbejdningen er enestående. Det holder den kant længere end de fleste. De moderne og ergonomisk shear håndtag designfunktioner "kran grip", designet til at hjælpe med at lindre stress på begge skuldre og håndled.

Undersøgelse